SportArena :: Επιστροφή Προϊόντων
 
 
 

Επιστροφή Προϊόντων

 

H πολιτική επιστροφών της Sport Arena είναι να δέχεται πίσω κάθε προϊόν μέσα σε 15 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα της παραδοσής του (όπως αποδεικνύεται από το έγγραφο φορτωτικής του μεταφορέα που χρησιμοποιήθηκε).

Η Sport Arena αποδέχεται την ευθύνη για αποστολή λανθασμένου, κατεστραμένου ή γενικότερα ελαττωματικού προϊόντος. Σε αυτή την περίπτωση η αντικατάσταση γίνεται χωρίς έξοδα χρέωσης (ή με αποζημίωσης τους, για τις παραγγελίες εκτός Ελλάδας, εφόσον έχει αποσταλεί με συστημένο ταχυδρομείο και μόνο) ή ολική επιστροφή χρημάτων στην περίπτωση που δε συμφωνείται η αντικατάσταση.

Για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων σας όσον αφορά την επιστροφή, σας συστήνουμε να χρησιμοποιήσετε ταχυδρομική ή μεταφορική υπηρεσία με καταγραφή της κατάστασης της αποστολής, καθώς δεν μπορούμε να αναλάβουμε την ευθύνη σε περίπτωση που το επιστρεφόμενο προϊόν δεν φτάσει στα γραφεία μας (και άρα δεν είναι δυνατή η αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων). Συστήνεται, επίσης, η αποστολή με απλό, συστημένο ταχυδρομείο, καθώς δεν είναι δυνατή η επιστροφή ταχυδρομικών εξόδων με επιλογή άλλου τρόπου αποστολής. Ο πελάτης έχει πάντα την ευθύνη της αποστολής πίσω στα γραφεία μας του προϊόντος, καθώς ως παραλήπτης δεν είναι δυνατό η Sport Arena να κάνει αναζήτηση του πακέτου σας σε οποιαδήποτε ταχυδρομική/μεταφορική.

Παρακαλούμε όπως εσωκλείσετε στο πακέτο το αίτημα σας έγγραφα για αντικατάσταση/επιστροφή χρημάτων. Επίσης μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 677 33 66 (πρόθεμα +30 για κλήσεις από εξωτερικό) και να μας κάνετε γνωστό αν θέλετε να αντικαταστήσετε κάποιο προϊόν ή να μας ενημερώσετε για τυχόν παράπονα σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Για επιστροφή μη λανθασμένου, μη κατεστραμένου ή γενικότερα μη ελαττωματικού προϊόντος, ο πελάτης αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής της επιστροφής.

Πριν επιστρέψετε ένα μη λανθασμένο, μη κατεστραμένο ή γενικότερα μη ελαττωματικό προϊόν, παρακαλούμε ελέγξτε αν τηρούνται βασικές απαιτήσεις της πολιτικής επιστροφών της Sport Arena:

  • To προϊόν είναι σε κατάσταση που μπορεί να μεταπωληθεί (με τα καρτελάκια του κατασκευαστή, χωρίς φθορά, λερώματα, κλπ.)
  • Το προϊόν δεν έχει "προσωποποιηθεί" (δεν έχει τυπωθεί κάποιο όνομα ή/και αριθμός, δεν έχουν τοποθετηθεί σηματάκια, κλπ.)
  • Το προϊόν δεν ήταν σε προσφορά κατά τη στιγμή της αγοράς.
  • Το προϊόν δεν είναι εσώρουχο.
  • Έχετε στην κατοχή σας την απόδειξη (ή τιμολόγιο) για να την προσκομίσετε με την επιστροφή.

Αν το προϊόν τηρεί τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε ελεύθερα να το απστείλετε πίσω σε εμάς για αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.

Αντικατάσταση είναι δυνατή μόνο για ίδιο προϊόν, άλλης προδιαγραφής (π.χ. εμφάνιση Εθνικής Ελλάδας 04/05 εντός έδρας, άλλου μεγέθους)

Ψηφιακά προϊόντα: Εάν το προϊόν σας είναι ψηφιακό (DVD, CD) και ο λόγος επιστροφής είναι η ασυμβατότητα με την ηλεκτρονική σας συσκευή, ο πελάτης αναλαμβάνει την πληρωμή των εξόδων αποστολής της επιστροφής και η επιστροφή χρημάτων γίνεται για το ποσό της αξίας του προϊόντος και μόνο. Παρακαλούμε ελέγξτε προσεκτικά στην περιγραφή του τις προδιαγραφές για τη συμβατότητα, πριν προχωρήσετε στην αγορά του.

Η διεύθυνση για τις επιστροφές είναι:

Sport Arena
Τριανταφυλλίδη 3
N. Ψυχικό
11525
Αθήνα
ΕλλάδαΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Πριν κάθε επιστροφή είναι απαραίτητη η επικοινωνία (μέσω e-mail,fax ή τηλεφώνου) μαζί μας, και η συγκατάθεση μας για την επιστροφή που θέλετε να κάνετε. Σε κάθε άλλη περίπτωση η Sport Arena διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την παραλαβή της επιστροφής σας.

Επιπρόσθετα, θα πρέπει να συμπεριλάβετε την απόδειξη (ή τιμολόγιο) που σας είχε αποσταλεί με το πακέτο που λάβατε από την Sport Arena, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί επιτυχώς η διαδικασία επιστροφής (σε αντίθετη περίπτωση, στην οποία δεν έχετε το σχετικό παραστατικό, δεν είναι δυνατή η επιστροφή προϊόντων).

Τύπωμα εμφάνισης

Εάν επιθυμείτε να βάλετε όνομα και αριθμό στη φανέλα που έχετε ήδη αγοράσει από τηSport Arena, μπορείτε να να την αποστείλλετε σε εμάς και θα φροντίσουμε να την ετοιμάσουμε όπως μας πείτε εσείς (παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να επιβεβαιώσετε ότι υπάρχει το επιθυμητέο τύπωμα). Η χρέωση είναι όσο το κόστος του τυπώματος και της αποστολής της φανέλας. Επιπλέον χρέωση 9,00 ευρώ στο προαναφερθέν κόστος υπάρχει σε περίπτωση που η εμφάνιση δεν έχει αγοραστεί από την Sport Arena.

Φροντίδα προϊόντος μετά την αγορά

Τα τυπώματα των ονομάτων και αριθμών είναι σχεδιασμένα για να φοριούνται λίγες φορές από τους επαγγελματίες αθλητές. Λόγω της ευαίσθητης φύσης τους πρέπει να υπάρχει μεγάλη προσοχή και φροντίδα από τον αγοραστή για την επέκταση του "χρόνου ζωής" του προϊόντος. Γι αυτό το λόγο θα πρέπει να πλένονται προσεκτικά στο χέρι, σε χλιαρό νερό, χωρίς ποτέ να σιδερώνεται αυτό καθεαυτό το τύπωμα, ούτε να περνά επεξεργασία αυτόματου στεγνώματος.

Παραγγελίες που δεν παραδόθηκαν

Σε περίπτωση που μία παραγγελία δεν παραδόθηκε λόγω υπαιτιότητας του παραλήπτη, είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων (σε πληρωμές με πιστωτική κάρτα) για την αξία του προϊόντος, από τη στιγμή που το πακέτο επιστραφεί στη Sport Arena. Δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων όσον αφορά το κόστος αποστολής. Επίσης, δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων για προϊόν το οποίο έχει προσωποποιηθεί με οποιοδήποτε τρόπο (π.χ. αν τυπωθεί με όνομα/νούμερο).